Home / پستهای تازە / حمایت حزب دموکراتیک یارسان از اعتصاب عمومی در چهارمین سالگرد قتل حکومتی ژینا امینی

حمایت حزب دموکراتیک یارسان از اعتصاب عمومی در چهارمین سالگرد قتل حکومتی ژینا امینی

یارسانمدیا
١٥/٠٩/٢٠٢٦

حمایت حزب دموکراتیک یارسان از اعتصاب عمومی در چهارمین سالگرد قتل حکومتی ژینا امینی

حزب دموکراتیک یارسان از برگزاری اعتصاب عمومی در روز ۲۵ شهریور، به مناسبت چهارمین سالگرد قتل حکومتی ژینا امینی، حمایت و پشتیبانی خود را اعلام میکند.

این حزب از مردم میخواهد با پیوستن به این اعتصاب عمومی، اعتراض و نارضایتی خود را نسبت به قتل ژینا امینی و دیگر جنایاتی که جمهوری اسلامی در حق شهروندان مرتکب می‌شود، نشان دهند.

حزب دموکراتیک یارسان ضمن محکوم کردن قتل‌های حکومتی، نگرانی عمیق خود را نسبت به تداوم اعدام شهروندان ایرانی توسط جمهوری اسلامی ابراز میکند و از جامعه جهانی میخواهد کە برای توقف ماشین اعدام و سرکوب جمهوری اسلامی، اقدامات مؤثر و فوری انجام دهد.

حزب دموکراتیک یارسان همچنین بر ضرورت همبستگی و اتحاد مردم در برابر سرکوب، اعدام و نقض حقوق و آزادی‌های شهروندان تأکید دارد.

 

بازدیدها: 34