اخيرا گزارشهايی مبني بر فشار جمهوري اسلامي ايران بر عوامل عراقی خود در پارلمان عراق قوت گرفته است كه در آن رژيم قصد دارد از طريق نمايندگان پارلمان عراق و حزب قانون نوري مالكي نخست وزير سابق اين كشور، طرحي را در پارلمان عراق به تصويب برساند كه در آن حضور اپوزيسيون كورد ايراني در اقليم كوردستان عراق ممنوع كند و مقدمات اخراج و بستن مقرهاي احزاب مربوطه را مهيا كند.
عوامل رژيم جمهوري اسلامي و دست نشاندگان آن در عراق، منجمله حزب قانون نوري مالكي در گذشته در هماهنگي با ايران چندين بار به مقرهاي سازمان مجاهدين خلق حملە کردەاند و صدها تن از آنان را كشته و هزاران تن نيز مجروح ساختند.
با توجه به نفوذ گسترده ايران در دستگاه ها و مراكز قدرت در عراق و وابستگي برخي از احزاب اين كشور به ايران، طرح ممنوعيت و تروريستي اعلام كردن احزاب كوردستان ايران اين بيم را به وجود مي آورد كه سرنوشت تلخ و مرگبار نيروهاي مجاهدين خلق در عراق عليه اپوزيسيون كورد ايراني نيز تكرار شود.
سازمان دمكراتيك يارسان نيروها و احزاب دمكراتيك عراقي و كوردستاني در پارلمان عراق را فرا مي خواند مانع از تصويب و اجرايي شدن اميال سركوب گرايانه و دخالتجويانه رژيم در عراق شوند، به ويژه احزاب كوردستاني در عراق وظيفه اخلاقي دارند از برادران و خوهران كورد خود حمايت كرده و طرحهاي رژيم اسلامي در مجلس عراق را خنثى كنند.
سازمان دمكراتيك يارسان همچنين از كليه احزاب و نيروهاي دمكراتيك مي خواهد صداي اعتراض خود را عليه سياستهاي دولت بر ضد احزاب كوردستاني بلند كنند.
سازمان دمكراتيك يارسان
كميته مركزي
01.02.2017

بازدیدها: 28
Yarsanmedia Yarsan Democratic Organization Official Website