در روز سه شنبه به تاریخ 11 اکتبر 2016 هیئتی متشکل از اعضای کمیته مرکزی سازمان دمکراتیک یارسان دیداری با آقای هانس لینده Hans Linde Mr مسئول راوبط خارجی حزب چپ در مجلس سوئد به عمل آوردند.
جلسه پس از پذیرایی مختصری راس ساعت 14 رسما شروع شد و در ابتدا آقای لینده پس از خوش آمد گویی و معرفی خود و اختیاراتی که دارند از اعضای جلسه خواستار معرفی خودشان شدند و در ادامه آقای علی اصغر خسروی به عنوان سخنگو سازمان دمکراتیک یارسان پس از معرفی سازمان و گزارشی ازکار، فعالیت ها و اهداف سازمان را ارائه دادند و خواستار به رسمیت شناختن دین یارسان در مجلس سوئد و همچنین داشتن نماییده در نشست های سازمان ملل در ژنو برای دفاع از حق و حقوق سلب شده مردم مظلوم یارسان و فراهم کردن دیداری با وزیر اداره مهاجرت سوئد شده اند.
آقای هانس لینده پس از سخنان آقای خسروی سوالاتی را در باب فلسفه و باورهای یارسانی مطرح کردند که آقای منصور جوانمیری به عنوان مسئول تشکیلات سخنان خود را با توضیحاتی پیرامون فرهنگ و تاریخ پیدایش دین یاری متذکر شده اند و به تبعیضات و مشکلاتی که مردم یارسان از 37 سال پیش تا کنون با آن درگیر بوده اند و همچنین کوچ اجباری مردم یارسان و پناهنده شده به کشورهای اروپایی را یادآور شده اند و خواستار توجه ویژه به کیس یارسانی و اولویت قرار دادن این امر در مجلس شده اند و همچنین تقاضا برای فراهم کردن ملاقات با پارلمان سوئد برای ارائه مدارک و مستندات بیشتر مبنی بر ظلم و ستی که بر مردم یارسان روا داشتنه اند و در مورد دیپورت نکردن کیس یارسانی مگر داوطلبانه مدنظر داشته باشند.
آقای یونس سنجابی از اعضای کمیته مرکزی پیرو تکمیل کردن سخنان آقای جوانمیری در باب دین یارسان ، ضمن ارائه مدارک معتبر از سایت ها و وبسایتهای رسمی جمهوری اسلامی مبنی بر توهین و تبعیضات صورت گرفته علیه مردم یارسان سخنان آقای جوانمیری را تایید کردن و به نمونه هایی از پیامدهایی همچون اعتیاد ،بیکاری افسردگی و به حاشیه کشاندن جوانان یارسانی خاطر نشان کرد و نامه رسمی سازمان بعلاوه نمونه ی از یرگه های تاییده سازمان را خدمت ایشان ارائه دادند.
آقای برزو خسروی مسئول امور مالی سازمان و آقای فرشید سلطانی از اعضای سازمان دمکراتیک یارسان نیز به تکمیل کردن و به وضوح کشیدن دیگر جنبه های از این ظلم ها و ستم ها به سخنان خودشان پایان دادند.
در پایان جلسه آقای هانس لینده ضمن ابراز تاسف برای این دسته از مشکلات و رفتارهای ضد بشریت علیه مردم یارسان، تمایل و اشتیاق زیادی برای آشنایی بیشتر با باورها و عقاید یارسان نشان دادند و قول دادن که تا جایی که اختیارات ایشان این اجازه را بدهد تلاش خواهند کرد و ختم جلسه را راس ساعت 15:20 اعلام کرد.
![logo sazman bozrg [27719]](http://www.yarsanmedia.org/ku/wp-content/uploads/2016/08/logo-sazman-bozrg-27719-150x150.jpg)
سازمان دمکراتیک یارسان
١٤.١٠.٢٠١٦
بازدیدها: 77
Yarsanmedia Yarsan Democratic Organization Official Website