Home / پستهای تازە / آنیسا جعفری مهر اهل شهرستان شاباد در استان کرماشان را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند

آنیسا جعفری مهر اهل شهرستان شاباد در استان کرماشان را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند

یارسان مدیا
24.11.2020

“موج جدیدی از دستگیری و بازداشت فعالان مدنی در استان کرمانشاه”
طی روزهای گذشته سوم و چهارم آذرماه ۱۳۹۹، نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران واقع در شهرستان اسلام آباد غرب با حمله و حجوم در دو نوبت جداگانه اقدام به دستگیری و بازداشت ۳ فعال مدنی به عمل آوردند.

روز سوم آبان نیروهای نیروهای اداره اطلاعات بهمراه بیست فرد مسلح اقدام به خانه یک فعال مدنی و مدرس زبان کُردی با نام آنیسا جعفری مهر حجوم و او را دستگیر کردند.
لازم بذکر است که این واحدهای امنیتی برخی از وسایل، از جمله لپتاب، تلفن همراه و سایر وسایل شخصی این مدرس زبان کُردی را ضبط کرده‌اند.

روز ۴ آذر ماه ۱۳۹۹ نیز، دو فعال مدنی کُرد با نام‌های «داریوش مرادی» و «سهراب مرادی» اهل شهرستان اسلام آباد غرب در استان کرمانشاه توسط نیروهای اداره اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند.

از علت بازداشت این سه شهروند اهل استان کرمانشاه تا لحظه تنظیم خبر در دسترس نیست.
کمیسیون تبلیغات و انتشارات “سازمان دمکراتیک یارسان

یارسان مدیا

 

بازدیدها: 92