Farshid Soltani, [20.11.19 20:48]

سرزمینی کە سالهای درازی در آرزوی آزادی تمام وجودش حسرت و تمنا بود اکنون بە این نتیجە رسیدە است کە یا مرگ یا آزادی.
این سرزمین بلا دیدە و محنت کشیدە سالهای زیادی در راە رسیدن بە آزادی رشیدترین جوانانش را فدا کردە است اما هربار در حساس ترین برحە از زمان اتفاقی ناخوشایند و عجیب از رسیدن بە میوە ممنوعە اما لذیذ آزادی محروم ماندە است.
در دورەای نەچندان دور پس از سقوط رژیم استبدادی و فاشیستی خاندان پهلوی، تمام ایران بەجز مرکز خواهان آزادی و در اختیار گرفتن سرنوشت خود بود اما جوابی جز گلولە و طناب دار نبود.
تاریخ هیچگاه صف چهار میلیونی عاشقان خمینی و داوطلبان حملە بە کردستان و بە خاک و خون کشیدن آزادیخواهان خلق کرد و عرب و ترکمن را فراموش نخواهد کرد.
بدون شک رژیم اسلامی ضربات و صدمات وصف ناپذیری بە جنبش آزادیخواهی و روشنفکری موجود در ایران و خاورمیانە زد. از حذف فیزیکی و ترور آزادیخواهان و جوانان پر شور گرفتە تا بە انحراف کشیدن جنبشها و منحرف ساختن هدف و غایت آن.
رژیم البتە تنها بە اینها اکتفا نکردە و ضربەهای سهمگینی بە اقتصاد و همچنین حیثیت مردم در جهان زد. اوضاع بە گونەایست کە هیچ شهروند ایرانی حتی کسانی کە از تمکن مالی برخوردارند کوچکترین امیدی بە آیندە ندارند. فقر، فلاکت، تورم و سایر مشکلات اقتصادی بروی اندگی مردم تاثیر زیادی داشتە است بە گونەای کە شاهد پدیدەهای نادری همچون گورخوابی، فروش اعضای بدن، فروش نوزاد و پدیدەهای دیگری کە زمانی نەچندان دور در مغز هیچ ایرانی نمیگنجید.
اکنون اما پس از چهل سال پر واضح است کە ادامە دادن بە وضعیت موجود امکان پذیر نیست. مردمی کە زمانی دور در زمرە نخستین مردمان آزادیخواە و خواهان قوانین مدرن بودند اکنون بە نان شب مهتاجند.
بنظر میرسد بشکە باروت تنها منتظر جرقەای کوچک بود و افزایش قیمت سە برابری قیمت بنزین این جرقە را فراهم نمود.
چند روزیست کە تمام ایران یکصدا علیە رژیم تبهکار حاکم بر ایران شدە است. اعتراضات اینبار اما تفاوت چشمگیری با دفعات پیشین دارد. چە از نظر گستردگی سطح ایران و چە تنوع معترضان.
در ادامە سلسلە اعتراضات در خاورمیانە اکنون خیابانهای ایران صحنە ضد و خورد و درگیری مردم جان بە لب رسیدە از فاشیزم شیعی و مزدوران وابستە بە حکومت شدە است. گرچە رژیم تمامی راەهای ارتباطی با خارج از ایران را بستە است اما گزارشات و تصاویری کە با مشقت فراوان بە گوش و چشم ما میرسد گویای حجم عظیم اعتراضات و همچنین خشونت لجام گسیختە نیروهای مسلح وابستە بە رژیم است.
پر واضح است کە اکنون بیش از هر زمان دیگری باید از تمام توان خود برای رساندن صدای مردم بە گوش جهان استفادە کرد.
مردمی کە با دستان خالی اما قلبی آکندە از شور و شوق آزادی و خشم نسبت بە جنایتکارانی کە بە کودکان نیز رحم نکردە و با گلولە بە سر مردم معترض شلیک میکنند.
بنظر میرسد کە راەهای زیر گزینەهای مناسبی برای کمک بە پیشبرد اعتراضات و افزایش فشار بر رژیم حاکم بر ایران است:
باید ابتدا راەهای امن و مناسب برای شکستن سد ارتباطی را یافت و ارتباط با داخل را برقرار نمود. گزینە اینترنت رایگان کە آمریکا سالها مطرح میکرد اکنون لازم و حیاتیست.
تهییج و تشویق مردم و پرهیز از بزرگنمایی نیروی رو بە تحلیل سرکوبگران حاکم بر ایران.
تشویق تمامی اقشار مردم بە شرکت همه جانبە در اعتراضات و اینکە سرنگونی این رژیم جنایتکار بە سود تمامی مردم است بدون استثنا.
تشویق بە حملە مردم بە مراکز سرکوب و همچنین منابع مالی رژیم استبدادی، همچون بانکها و موسسات مالی.
تلاش برای شکستن زندانها و آزادی اندانیان.
ارسال پی در پی نامە و درخواست از مقامات و سازمانهای بین المللی برای اقدام فوری در مورد اعمال مجرمانە جنایتکاران حاکم بر ایران.
و در انتها بایکوت کردن شبکەهای تلویزیونی و اجتماعی کە سعی در پوشاندن واقعیتهای موجود در ایران و خاموش کردن صدای مردم و همکاری با رژیم جنایتکار ایران همچون شبکە “بیبیسی” دارند.
فرشید سلطانی، استکهلم
[wpforms id=”4110″]بازدیدها: 806
Yarsanmedia Yarsan Democratic Organization Official Website